POL

sortuj według:
  • Wołowina zwyczajna

    POL

    10-20 minut, łatwe, 10-20zł, 2008-06-07

    1.Cienko pokrojone kawałki wołowiny nasmarować oliwą 2. Przyprawić według uznania (można lekko nasmarować czosnkiem) 3. usmażyć i gotowe

    więcej

  • kotlet ala szwajcar

    POL

    powyżej 20 minut, średnie, 10-20zł, 2008-06-07

    1.Kupić 4 grubo pokrojone kawałki schabu- ważne aby były grube 2. Mięso mielone gnieść, dobrze doprawić- według smaku(pieprzu, soli przyprawa do mielonego, włoszczyzna) 3. Pokroić ogórki (kiszone), paprykę w drobne kawałki najlepiej paski (mogą być kosteczki). 4....

    więcej

  • rolady z wołowiny

    POL

    10-20 minut, średnie, 10-20zł, 2008-06-07

    1. Cienkie duże kawałki wołowiny nasmarować oliwa 2. Pokroić w paski ogórek kiszony i paprykę 3. Pokroić cebulę w kosteczkę 4. Na środek wieprzowiny położyć wyżej przygotowane warzywa 4. Następnie zawinąć tak, aby warzywa pozostały w środku 5. Usmażyć (na średnim gazie) 5. gotowe 6....

    więcej


»kategorie: